Keresés az archívumban

2018. november 25.

Élményközpontot adtak át Salgótarjánban

Átadták a természettudományos ismereteket játékos formában terjesztő Pegazus Élményközpontot Salgótarjánban, melyet a Nógrád Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület (TIT) való...
2018. november 04.

Elektromosautó-töltő létesült Ipolytarnócon

Elektromos töltőállomást alakított ki az Ipolytarnóci Ősmaradványok látogatóközpontjában a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság.
2018. október 22.

Megháromszorozódott a salgótarjáni színházba járól száma

A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház 2012-es alapítása óta háromszorosára nőtt a színházba járók száma a városban, az intézmény előadásai a Kárpát-medence minden részére eljutnak.
2018. október 02.

Okosszélvédőt fejlesztenek Salgótarjánban

A salgótarjáni Salgglas Zrt. vezette konzorcium okosszélvédő fejlesztésén dolgozik közel másfél milliárd forint összköltségű projekt keretében.
2018. szeptember 27.

Hűtőház és gyümölcsfeldolgozó épül Szécsényben

A Nógrád megyei településen a Házikó Farm Kft. és az önkormányzat közös beruházásaként hűtőház épül 2019 tavaszára, nyárra pedig egy gyümölcsfeldolgozó építését tervezik.
2018. szeptember 27.

Eszközfejlesztés a salgótarjáni kórházban

A Szent Lázár Megyei Kórház egy-egy új kardiológiai, radiológiai és emelt szintű szülészeti-nőgyógyászati ultrahang-készüléket vásárolt, melyeknek köszönhetően gyorsabbá válik a be...
2018. augusztus 27.

Négy premierrel készül a Zenthe Ferenc Színház

Négy premierrel, három vígjátékkal és egy drámával készül a 2018/2019-es évadra a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház, amely szeptembertől önálló jogi személlyé válik.
2018. július 24.

Városrehabilitáció kezdődik Salgótarjánban

Vámos Anett, a városfejlesztési iroda pályázati referense közölte: elkezdik a Salgó úti városrehabilitációt Salgótarjánban, a városrészben 17 bérlakást és egy közösségi házat is ki...
2018. július 10.

Nem változik Nógrád megye neve

A megyei önkormányzat nem támogatja, hogy Nógrád neve Nógrád-Hont megyére változzon.
2018. július 10.

Turisztikai fejlesztések Pásztón

Csaknem félmilliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert Pásztó önkormányzata a Területi Operatív Program keretében, melyből turisztikai fejlesztések kezdődnek a történelmi...
2018. június 26.

Történelmi emlékhely lett a December 8. tér

Dániel Zoltán, Salgótarján alpolgármestere tájékoztatása szerint történelmi emlékhely lett a December 8. tér, az 1956-os sortüzek helyszíne.
2018. június 12.

Futóversennyel kezdődik a Bánki Nyár

Koncertek, nemzetiségi és sportprogramok, valamint színházi előadás is várja a látogatókat a Bánki Nyár idei programjában, amely a Running Warriors akadályfutó-versennyel kezdődik.
2018. május 29.

Együttműködés Salgótarján és Paks között

Salgótarján és Paks együttműködési megállapodást kötött, amely a közlekedési és energetikai fejlesztéseket, és a két város smart city projektjeit is érinti.
2018. május 20.

Augusztusban tartanak választást Pásztón

Augusztus 12-én tartják az időközi önkormányzati választást Pásztón.
2018. május 15.

Mellékutak újulnak meg Nógrádban

A Terület- és településfejlesztési operatív program keretében idén 25 kilométernyi mellékút újulhat meg több mint 2,6 milliárd forintból Nógrád megyében.