Egyszerű, de nagyszerű ebédet vagy vacsorát szeretnénk? Télidőben is kiváló választás a kolbászkák gnocchival – határozottan finom és felmelegítő étel.
A hideg hónapokban a kellően átmelegítő, gazdag leveseknek, egytálételeknek örülünk a legjobban – ilyen a frankfurti leves is, amely ízletes és könnyű is elkészíteni.
Aki szereti a gazdag leveseket, annak mindenképp ajánlott a palócleves – ha pedig még fokoznánk is az élvezeteket, tárkonnyal is próbáljuk ki!
Egészséges, mégis különleges, gyorsan elkészíthető finomságot ennénk? Íme a mexikói stílusú tükörtojás, melyhez ízletes salsa mártás is tartozik.
Ebbe a kitűnő pörköltbe gyakorlatilag bármilyen zöldséget használhatunk. Csupán a sorrendjük nem mindegy. Ízletes és laktató ebéd, pirítóssal kiegészítve.
Egyszerűen elkészíthető krumplis ételt keresünk? Megtaláltuk – finom öntettel gyakorlatilag főételnek is fogyasztható a diós burgonyasaláta.
Ha könnyű, de tartalmas tésztasaláta a vágyunk, a görög stílusban elkészített változat főételként és barbecue mellé is kitűnő. Vegetáriánusként fetasajttal tökéletes.
Egy gyakorlott háziasszony bizonyára gyakran készített már béchamel mártást – de vajon a valódit? Íme a klasszikus módszer a szósz elkészítéséhez vaj és liszt keverékével, amelyet ...
Milyen, amikor az aromás ízek ízletes, felmelegítő étellé alakítják át az egyszerű paszternáklevest? Készítsük el ezt a finom fogást és kiderül!
Ezzel az ízletes, egy edényben elkészíthető csirkés tállal nemcsak jóllakunk, hanem a mosogatnivalók számát is minimálisra csökkentjük.
Ha szeretjük a tésztát, de szívesen társítanánk egészséges, sőt akár vegetáriánus összetevőkkel, készítsük el a görög stílusú tésztasalátát.
Mindössze tíz perc alatt összeállítható és megfőzhető az ízletes, egészséges tonhalas tészta, mely halas salátának is tökéletesen beillik. Kiváló ebéd vagy vacsora.
Aromás ízei teszik a sült paszternák levest igazán kellemessé és ízletes, átmelegítő étellé. Lássuk, hogyan készíthetjük el!
Ha már közeleg az ősz, ideje elővenni a hangulathoz illő recepteket. A tökös krémleves krutonnal és magvakkal megszórva ideális gondűző, ráadásul egészséges is.
Krémes brokkoli és sajt tésztával összekeverve? Jól hangzik! A zöldséges finomságra aranybarna sajt kerül, laktató és ízletes rakottat alkotva. Hogyan készítsük el?