Salgótarjánból a Balatonig viszik az utasokat

A volánbusz közvetlen járatot indít a nyári időszakban Salgótarján és Balatonlelle között, Siófokon keresztül.

A nyári volánbuszjáratnak köszönhetően könnyebbé válik a Balaton elérhetősége az ország különböző részein élők számára. A több új járat indítása mellett a meglévőket is bővítik, módosítják és összehangolják a vasúti közlekedéssel. Céljuk, hogy segítsék a belföldi turizmus élénkülését.
 
Salgótarjánból Balatonlelléig közvetlen buszjárattal utazhatnak a helyiek
 
Új autóbuszjáratokat indítanak Eger, Gyöngyös, Kiskőrös, Dunaújváros, Paks és Komló mellett Salgótarjánból is. A nyári tanszünetben a járatok június 17. és augusztus 31. között közlekednek majd csütörtöki, pénteki, szombati és vasárnapi napokon reggeli indulással (8:05-kor Salgótarjánból 12.42-re való Balatonlellére érkezéssel), délutánonként pedig visszafelé (14.10-kor Balatonlelléről indulással 18:48-ra Salgótarjánba érkezéssel). A két város között a menetidő irányonként kb. 4 és fél óra. A teljesáru jegy- amennyiben szükséges pótjeggyel együtt- egy útra 4840 Ft-ba kerül.
 
A Salgótarjánból induló járat a 21es főúton keresztül, többet között a kisterenyei és Pásztó bejárati úti felszállási lehetőséggel, Budapest elkerülésével az M3 – M0 – M7 autópályákon expresszjáratként közlekedik. Gyorsan és kényelmesen lehet eljutni Siófokon át Balatonlellére- jelentette be a Volánbusz.
 
BG
Forrás: 3100.hu
A képek illusztrációk