Ösztöndíj a salgótarjáni önkormányzat jóvoltából

„Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk!” címmel hirdet pályázatot Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata  a tehetséges salgótarjáni fiatalok felsőfokú tanulmányainak, valamint salgótarjáni munkáltató által történő foglalkoztatásának támogatása érdekében.

A pénzbeli támogatást azon fiatalok számára nyújták, akik vállalják, hogy felsőfokú tanulmányaik befejezését követően salgótarjáni székhelyű, vagy telephelyű munkáltatóval foglalkoztatásra irányuló jogviszonyt létesítenek. A pályázatokat szeptember 20-ig várják, azoktól, akik Salgótarjánban érettségiztek, beiratkozott valamely államilag elismert felsőoktatási intézménybe. Ugyanakkor általános orvos és fogorvos képzés esetén nem feltétel a salgótarjáni székhelyű középfokú köznevelési intézményben szerzett érettségi.

 

Ösztöndíj a salgótarjáni önkormányzat jóvoltából

Szeptember 20-ig várják a pályázatokat

 

A támogatás mértéke maximum 50 ezer forint/hó a képzési időtartam alatt. A pályázatok október végéig bírálják el, a döntésről írásban értesítik a pályázókat. A pályázat elbírálása során elsősorban azon képzésben résztvevők részesülnek ösztöndíjban, akik a salgótarjáni munkaerő-piaci keresletnek megfelelően az adott évben ösztöndíj programban résztvevő Munkáltató feltételeinek megfelelnek. 

 

/T.D.