Nógrád megyében is "Közlekedik a család"

Egy országos programsorozat részeként, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset megelőzési Bizottsága is megrendezi 2021 júniusában a megyei vetélkedőt.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, a családok szabályos közlekedésének népszerűsítésének céljából idén is meghirdette a "Közlekedik a család" vetélkedőt.
 
Játékos vetélkedő
 
A Nógrád megyei vetélkedő döntője a megyei balesetmegelőzési bizottság szervezésében 2021. június 12-én 9-kor kezdődik a Rendőrfőkapitányság épületében. A családok 5 versenyszámban mérik össze tudásukat játékos formában.
 
A családok elektronikus úton vagy személyesen, a vetélkedő napján jelentkezhetnek az egész napos programra. Bármely magyarországi lakcímmel rendelkező család jelentkezhet a vetélkedőre, ha legalább egyik szülőnek van érvényes B kategóriás jogosítványa, valamint 6 és 17 év közötti gyermeket/gyermekeket nevelnek.
 
Azok a családok, akik a legjobban teljesítettek a megyei versenyeken, részt vehetnek 2021. augusztus 27-29 között az országos döntőn, ahol összemérhetik tudásukat. A fődíj egy ŠKODA Kamiq típusú személygépkocsi, de értékes ajándékokat kap minden résztvevő család. A részvétel ingyenes.
 
BG
Forrás: Police.hu