Új Fesztivál Nógrád megyében!

A Mátraalja Fesztivál augusztusban, a Mátra kapujában, a meseszép környezetű és felújított Pásztói Strandon kap helyszínt.

Első alkalommal rendezik meg a Mátraalja Fesztivált. A két napos rendezvény augusztus 8-án veszi majd kezdetét. A gyönyörű tájjal kerített, frissen felújított Pásztói Strand remek helyszínt nyújt az élményekkel teli szórakozásra. A fellépők között olyan közkedvelt előadókat sorolhatunk fel, mint a Wellhello , Intim Torna Illegál, Majka & Curtis, Antonyo, Lotfi Begi, Bye Alex, UP!, FM, Maxisun, Guns N\'Roses Tribute, Red Hot Chili Peppers Tribute és Gáspár Laci. A koncertek mellett felnőtt és gyermek szabadidős programok kínálata is vár ránk. Lesz például vizespóló verseny, sörivó verseny, Bill Ball, gyermekfoglalkoztató és vetélkedők.

 \"Mátraalja

Pásztó, a fesztivál keretein belül új ünnepet kezdeményez, augusztus 8-án, 14.00 órakor elindul a Világ csendje, melyhez Pásztó Franciaországi testvérvárosa, Ruffec is élő felvétellel fog csatlakozni. A hallgatás célja, az egymásra odafigyelésre, és egymás megértésére való figyelem felhívása. A kezdeményezéshez már most több ezren csatlakoztak.

\"Pásztó

Pásztó Városi Strandfürdő

A fesztivál ideje alatt a strand nyitvatartási időben szabadon használható. Pásztó városának lakói és a fesztivál szervezői szeretettel várnak mindenkit augusztus 8-án és 9-én. Találkozzunk a Mátraalja Feszten!

Részletek és jegyvásárlás a fesztivál weboldalán.

 

Képforrás: matraaljafesztival.hu, facebook.com/PasztoiStrandfurdo

 

 

S. A.