Sikert aratott az ország legkisebb fesztiválja

Nagy sikerrel ért véget az első alkalommal megrendezett Mátraalja Fesztivál. A két napos fesztivál remek hangulattal telt el.

A Mátraalja Fesztivál idén került először megrendezésre a Mátra kapujában, Nógrád megyében, Pásztó városában. A két napos programon összesen 3000 fesztiválozó váltott jegyet, a kicsi, de „barátságos és szerethető” fesztiválon. A fesztiválon Majka & Curtis, a Wellhello és az Intim Torna Illegál koncertjére vártak a legtöbben.Az Intim Torna Illegál koncertjét a Petőfi Tv élőben közvetítette.

\"Mátraalja

A Mátraalja Fesztivál 3000 remek hangulatú vendéget számlált.

A fesztivál keretein belül megrendezésre került a világ csendje kezdeményezés is, melynek célja, az egymásra odafigyelésre, és egymás megértésére való figyelem felhívása volt.

\"Majka

A fesztivál legjobban várt és fergeteges hangulatot teremtő Majka & Curtis.

Az est házigazdája Harsányi Levente volt. A vendégek mindkét napon megtalálhatták a saját korosztályuknak szóló programokat. A koncertek és a strandolás mellett felnőtt és gyermek szabadidős programok kínálata is várta az érdeklődőket. Nagy sikere volt a földön, labdákkal játszható „billiárdnak”, a BillBallnak. A fesztiválon fellépett még Gáspár Laci és ByeAlex is. Az idén felújított pásztói strandon, a fesztivál helyszínén izgalmas ízekkel is várták a kíváncsi vendégeket.

\"Mátraalja

Mátraalja Fesztiválhangulat

Mindegyik előadó fergeteges fesztiválhangulatot teremtett a kicsi, de nagyon barátságos fesztiválon. A vendégek strandoltak, tomboltak és rendkívül jól érezték magukat. A híresztelések szerint jövőre is lesz Mátraalja Fesztivál! Több hangulatos fesztiválnappal , színpaddal és fellépővel. Pásztó város lakói büszkék első fesztiváljukra, és kíváncsian várják a következőt.

 

Képforrás: facebook.com/bazsophoto

S.A.