Idén is Mátraalja Fesztivál!

A tavaly nagy sikert arató, Mátra kapujában elhelyezkedő fesztivál 2016-ban is sok szeretettel várja a bulizni vágyókat!

Második alkalommal rendezik meg a Mátraalja Fesztivált. A fesztivál helyszíne a Mátrakapu Kaland és Ökoturisztikai Élménypark lesz, ahol rengeteg kaland és új élmény is várja a vendégeket. A jegyek már megvásárolhatóak a Mátraalja Fesztivál hivatalos weboldalán.

\"Mátraalja

„Idén több mint 19000 négyzetméteren, az ország legnépszerűbb előadói mellett változatos, minden korosztály számára érdekes, szórakoztató programokkal készül a Mátraalja Fesztivál, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat!” - Mátraalja Fesztivál 

\"Mátraalja

Akik már biztosan fellépnek a fesztiválon: Hooligans, Sub Bass Monster, Hősök, Ocho Macho, Ganxsta Zolee és a Kartel, Children Of Distance, Mystery Gang, AC/DC Tribute, Guns N’ Destruction, KISS Forever Band, Alcatraz és a tavaly hatalmas fesztiválhangulatot teremtő Majka & Curtis. A fellépők és a programok listája folyamatosan bővül!

\"Mátraalja

A Mátraalja Fesztivál nemrég osztotta meg közösségi oldalán, hogy jelképes házasságkötésre is lehetőség lesz a buli alatt.

 

S.A.

Képforrás: facebook.com